Szolgáltatásaink:

 

- gép- és alkatrészgyártás,

- klímaforgalmazás és - szervízelés,

- épületgépészet,

- gépipari kutatás és fejlesztés.

 

GÉP- ÉS ALKATRÉSZGYÁRTÁS: kiváló szakmai tapasztalattal és technikai háttérrel felkészülve várjuk mindenféle fém- és faipari felkérések egyedi- és szériaigényét. Ön megálmodja, mi kivitelezzük!

KLÍMAFORGALMAZÁS ÉS – SZERVÍZELÉS:  széles termékkínálatunknak köszönhetően az alsótól a prémium kategóriáig minden szegmensben kínálunk klímákat Debrecenben és környékén! A kiépült logisztikai hátterünknek és optimalizált készletezésünknek köszönhetően rendkívül gyors szállítási határidőket tudunk biztosítani ügyfeleink részére. Legyen szó akár új, akár régi klíma felszereléséről, felkészült kollégáink megoldást találnak a legextrémebb helyzetekben is! Termékkínálatunkat a TERMÉKEK menüpont alatt részletesen is megtekintheti!

ÉPÜLETGÉPÉSZET: Professzionális épületgépészeti megoldásokkal vállaljuk ingyenes helyszíni felméréssel és árajánlat készítéssel családi házak, lakások komplett épületgépészeti kivitelezését, javítását. Keressen fel minket! Részletek a KAPCSOLAT menüpont alatt!

GÉPIPARI KUTATÁS ÉS FEJLSZETÉS: mai világunkban csak egy állandó dolog van, a változás. Szakembereink elhivatottan kutatják és keresik az új megoldásokat. Nagy áldozatot hozunk annak érdekében, hogy a felmerült igényeket a lehető legjobb és leghatékonyabb megoldásokkal valósítsák meg.