Üdvözöljük a KARBAN BT. honlapján!

Cégünk fő tevékenységi körei:

  • gép- és alkatrészgyártás,
  • klímaforgalmazás és - szervízelés,
  • épületgépészet,
  • gépipari kutatás és fejlesztés.

 

A Karban Gyártó és Forgalmazó Bt 1993-ban alakult Debrecenben azzal a céllal, hogy a kitöltse azt az űrt, amit a helyi mezőgazdasági gépgyártás privatizálása és hanyatlása által teremtett helyzet okozott.

Az alapítók - Füzesi Ferenc beltag és Molnár István kültag - a gépgyártás, energetika és épületgépészet területén komoly szakmai tapasztalatokkal rendelkeznek, ami nagyban elősegítette a cég eddigi sikereit

Nagy hangsúlyt fektetünk a szolgáltatások minőségére és folyamatos javítására. Ezért elsődlegesnek tartjuk megbízóink elvárásainak, rövid és hosszú távú igényeinek kielégítését a szervezésben és a fejlesztések terén is. Berendezéseinket és rendszerünket évről évre folyamatosan fejlesztjük.

A vállalat folyamatos fejlődése köszönhető a stabil pénzügyi háttérnek, a gyors, pontos és korrekt munkavégzésnek, a jó kapcsolattartásnak és a vevői kör folyamatos bővülésének.

Munkavállalóink nagyban hozzájárulnak a cég sikerességéhez. Velük szembeni fő követelmények: megbízhatóság, magas szintű elméleti és gyakorlati ismeretek, megfelelő szakmai múlt és tapasztalat. Évről-évre különböző képzéseken vesznek részt, melyek hozzájárulnak a szolgáltatásaink javulásához.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk az egyedi és a széria gyártás területén egyaránt.

Rajzolja le elképzelését, mi megvalósítjuk!

Cégadatok:

 

Cégnév:

Karban Gyártó- és Szolgáltató Bt.

Cím:

4030 Debrecen, Szávay Gy. u. 9/a.

Adószám:

29855012-2-09

Ügyvezető:

Füzesi Ferenc

Telefon / Fax:

+36 52 470 781

E-mail:

karbanbt@gmail.com