Márkáink:

 

A márkák logóira kattintva olvashat a részletekről!

Daikin Sokan csak a klímák Mercedes-ének tartják. A Daikin kimagasló energiahatékonysággal rendelkező, és széles körben használható, magas színvonalú, beltéri klíma szabályozó
berendezéseket és rendszereket gyárt kereskedelmi létesítményekben, lakóépületekben és ipari üzemekben történő alkalmazásra.
A márkanév megbízható középkategóriás klímaberendezést jelent. Letisztult formavilág és széles termékválaszték jellemzi a márkát. A választékban megtalálhatóak egyszerűbb kivitelű oldalfali klímaberendezések kedvező áron, vagy felszereltebb berendezések magasabb, de reális áron.
Fujitsu Fujitsu 2010-ben az energiatakarékosság jegyében készítette el termékeit! Új mottója:
"A KÉNYELMES KÖRNYEZET MEGALKOTÁSA".
Magas minőségű, környezetbarát termékei a kényelem jegyében készülnek!
LG Az LG környezetbarát, stílusos, kiváló technológiájú légkondicionálókat kínál. A világon értékesített klímaberendezéseket tekintve folyamatosan vezető helyen található, mely mindent elárul termékeiről. MInt más divízióiban, itt is a folyamatos innovációt vehetjük észre az üzletpolitikájukban!
Midea A Midea klíma Kína egyik legnagyobb büszkeségét jelenti. Kedvező árfekvése miatt igen közkedvelt márkatípus lett. Magyarországon 2003 óta ismert, termékválasztéka igen széles. 2003 óta több száz értékesített és felszerelt berendezés után a meghibásodások aránya kevesebb mint 1%. Nagyon jó ár/érték aránnyal rendelkezik!
Panasonic Panasonic légkondicionálás: "az Ön igényei szerint alakítva!" Több mint 30 éves tapasztalatával és a világ több mint 120 országába történő exportjával a Panasonic vitathatatlanul a légkondicionáló-piac vezetői közé tartozik. 100 milliónál is több legyártott kompresszora garanciát jelent légkondicionálóinak minőségére vonatkozóan.
Samsung A Samsung a kezdetektől fogva megtesz mindent, hogy a piac meghatározó szereplőjévé váljon. Az eredmény nem más, mint a márkanév ismertségének folyamatos fejlődése, megkérdőjelezhetetlen színvonalú kiemelkedő minőségű termékek, és a vevői igények professzionális és maximális kielégítése.
Toshiba A levegőminőség javításának érdekében, a gondoskodás jegyében alkotta meg klímáit a Toshiba. A tökéletes design előnyei a széleskörű alkalmazhatóságból, az alacsony zajszintből, és a teljes körű kényelemérzetből erednek. Toshiba egyenlő a minősséggel, megalkuvás nélkül!