Galletti léghűtéses folyadékhűtők:

 

Hatékony, csendes, alkalmazkodó: egyszóval COMFORT!

  1. MCE folyadékhűtők: A sorozat 11 modellből áll, amelyek készülnek csak hűtős és hőszivattyús kivitelben 9-től 39 kW-os hűtő és 10-től 44 kW-os fűtőteljesítményig. A magas fokú konfigurálhatóság, amely egyrészt a modellek, másrészt az opcionális tartozékok nagy számából adódik, ideális megoldássá teszik az MCE sorozatot bármilyen tervezési vagy szerelési igényhez, jelentősen csökkentve a berendezés telepítésének idejét.
  2. MPE PERFORMA sorozatú folyadékhûtõk és hõszivattyúk: A Gelletti PERFORMA sorozat folyadékhûtõje egyike a létezõ leghatékonyabbaknak, mind energiahatékonyság, mind pedig az új mûködési körülményekhez való alkalmazkodás vonatkozásában.A 18 csak hûtõs és hõszivattyús modellekbõl álló sorozat 4-tõl 45kW-ig tartó hûtõ és 5-tõl 53 kW-ig tartó fûtõteljesítménnyel rendelkezik.
  3. LCE: széles termékválaszték és jó konfigurálhatóság! Az R410A hűtőközeg használata a kifejezetten e hűtőközegre tervezett folyadékhűtőkben számos előnnyel jár; nagyobb a hőátadási tényező, kisebb a nyomásesés a hőcserélőn. Mindezek a hatékonyság, a megbízhatóság és az energiamegtakarítás növekedését eredményezik.Az LCE sorozat 17 modellből áll, amelyek rendelhetők csak hűtős és hőszivattyús változatban is, 45-től 320 kW-ig, számos opcionális kiegészítővel.